Tag - a kam fituar lotari

Si të fitosh lotarinë

Metoda Sekrete për të Rritur Shanset Tuaj të Fitosh

Shikoni këtë video para se të zhduket

si të fitosh videon e llotarisë

 

Përshëndetje, emri im është Riçard, dhe nuk mund të besoja se më quhej gënjeshtar pasi godita çmendjen e shtatë të llotarisë sime!

Ka pasur 150,000 bileta në vetëm një vizatim të njerëzve që luajnë modele ", thotë Howard dhe pavarësisht nga shfaqja e tendencave në një lojë, shumica e organizatorëve të llotarisë shkojnë shumë për të siguruar që numrat e tërhequr janë me të vërtetë të rastësishëm – kështu që modelet janë Për të fituar llotarinë, thjesht shmangni modelet e këqija me çdo kusht dhe zgjidhni të merrni numra bazuar në modelet që do t'ju japin shansin më të mirë për të fituar.

Mos luani modele (duke mbledhur numra që bëjnë një vijë të drejtë përgjatë gjithë ose poshtë, që bëjnë diagonale ose që bëjnë një fillestare), sepse, besoni ose jo, të gjithë të tjerët kanë të njëjtën ide. Gail Howard, autor i "Udhëzuesit Master të Lotarisë", po përgatit numrat pasi që ajo ishte një tregtar në Wall Street në vitet '80 dhe kuptoi se titujt fituesë zgjedhin forma të modeleve me të njëjtën shkallë të parashikueshmërisë që i bënin stoqet e saj. Numrat më të zakonshëm me fat që ju duhet të shmangni janë 1, 3, 4, 7, 9 dhe 11. Gjithashtu shmangni modelet e zakonshme, veçanërisht linjat e drejta në një biletë lotarie pasi ka një numër të habitshëm të lojtarëve dembelë që shkojnë për 1,2, 3,4 dhe 5.

Kliko këtu për të mësuar më shumë rreth modeleve fituese

(a) është përgjigjja e saktë sepse është kombinimi që i përket grupit të modeleve që kanë 33% më shumë shanse për të fituar llotarinë. Më poshtë janë strategjitë e lotarisë falas për t'ju ndihmuar të luani lojën më të mençur dhe të fitoni lotarinë e marrë nga libri i titujve të Gail Howard, Udhëzuesi Master i Lotarisë Ky është vetëm një mostër dhe libri shpjegon të gjitha këshilla të suksesshme të Smart Luck për përzgjedhjen e numrave në detaje të mëdha shembuj të modeleve të treguara në të gjithë.

Këto strategji të lotarisë falas për t'ju ndihmuar të luani lojën më të mençur dhe të fitoni llotari merren nga libri i titujve i Gail Howard, Udhëzuesi Master i Lotarisë .

Kjo është vetëm një mostër dhe libri shpjegon të gjitha këshilla të suksesshme të Gail Howard për përzgjedhjen e numrave në çdo lojë në detaje të mëdha me shembuj të modeleve të paraqitura në të gjithë.

Kjo do t'ju ndihmojë të merrni një ide më të mirë se sa mënyra se fitimet zakonisht ndahen, sa barazim zakonisht paguhet dhe nëse ka ndonjë model në numra. Edhe nëse fitoni, duke luajtur modelet popullore të biletave do të zvogëloni pjesën tuaj të jackpot -vehere shumë. Me fjalë të tjera, tani mund të luani me kombinime të formuara rreth modeleve që do t'ju japin shanset më të mira për të fituar llotarinë.

Llogaritni probabilitetin e fitimit

Tani ju e dini që Probabiliteti është shumë i dobishëm sidomos për lojtarët e lotarisë, le të merrni më shumë grimca se modelet e çuditshme dhe madje edhe. Duke ditur se cilat kombinime numrash dhe modele për të shmangur, do të keni një avantazh ndaj lojtarëve të tillë-dhe do të kurseni para gjithashtu. Provoni të shkoni për modelet e numrave një herë në një kohë ndërsa njerëzit mendojnë (gabimisht) se një sekuencë numrash nuk do të dalë. Pse të mos zgjidhni 34, 35 dhe 36.

Për të parë informacionin për një llotari, thjesht zgjidhni opsionin që ju pëlqen nga poshtë duke përfshirë numrat më të zakonshëm, modelet e numrave të njëpasnjëshëm, shpërndarjen e mosmarrëveshjeve kundrejt statistikave të evensit dhe të harkut zile. Grupet fitues me këto tre modele ndodhin në 82 përqind të të gjitha vizatimeve. Nëse doni të fitoni, ju nuk dëshironi të merrni numrin tuaj bazuar në ato modele të këqija.

Vizito faqen e internetit për të mësuar si të marr numrat fitues

Strategjia e grupeve të fituara

Grupet fitues me këto tre modele ndodhin në 78 përqind të të gjitha vizatimeve. Grupet fitues me këto tre modele ndodhin në 81 përqind të të gjitha vizatimeve. Por numrat e tërhequr rastësisht formojnë modele që mund të gjurmohen dhe përdoren për avantazhin tonë.

Ne do të pranojmë, kjo ndoshta nuk është një mundësi e mirë këto ditë, por nëse keni kohë për të kërkuar modelet e llotarisë në llotari shtetërore, shkoni për të! Mënyra më e mirë për të zgjedhur numrat e llotarisë duhet të bazohet në modelet më të mira. Për fat të mirë shumë njerëz bien në modelet e këqija kur zgjedhin numrin e tyre.

Problemi është se ju nuk e dini nëse numrat tuaj janë të bazuar në modele të këqija nëse nuk jeni anëtar i ekipit të Lottometrix. Në studimin e Gianella, numrat janë grupuar së bashku në modele të ndryshme probabiliteti ose template si Gianella e quan atë. Në përgjithësi, njerëzit janë të tunduar të shpërndajnë numra në mënyrë të barabartë në formë dhe të zgjedhin linja ose modele të mira.

Njerëzit pëlqejnë të bëjnë modele të bukura në skedën e tyre të lojës. Modele të tjera të tilla si modelet e inicialeve ose numrave apo kryqeve gjithashtu marrin lojëra të rënda. Njerëzit gjithashtu priren të marrin numrin e tyre në modele, duke zbritur ose duke u ngjitur.

Më lejoni të ju tregoj se si të zgjidhni grupet fitues të numrit

 

Modele të parashikueshme

Kombi bie në modele të njohura dhe të parashikueshme kur bëhet fjalë për marrjen e numrave të llotarisë, siç janë ditëlindjet, që do të thotë se numrat mbi 31 janë më pak të zgjedhur. Si krijesa të zakonit të përdorura për të kërkuar modele në natyrë dhe shkurtime mendore në jetën tonë, ne njerëzit e shohin atë jashtëzakonisht të vështirë për të vlerësuar shansin e vërtetë të rastësishëm. Pyetja është se si e dini numrat tuaj bazohen në modelet më të mira.

Ashtu si me shembullin e mermerit, kur një model është në numër më të madh nga modelet e tjera, do të ishte e vështirë që ky model të zgjidhej në barazim. Le të zbulojmë modelet e llotarisë që kanë probabilitetin më të lartë për të fituar. Siç mund ta shikoni, modelet që prisnim "që të shfaqen më shpesh, me eksperimentimin dhe testimin e probabilitetit, janë tërhequr, në të vërtetë, më shumë se modelet e tjera.

Shpenzimet, thonë, £ 50 për të fituar një ndarje në mesin e 50 njerëzve – a është kjo vërtet një ide e tillë e zgjuar? .E ZGJOJNË PARAQITJET PRETTY. Metoda të tjera, më ekzotike përfshijnë përdorimin e kthesave të ziles dhe algoritmeve kompjuterike për të njohur modelet e numrave. Një nga këto tre modele do të ndodhë në 82 përqind të vizatimeve.

Kirtland Airman godet çmim i parë KIRTLAND AIR FORCE BAZË, NM – Master Sgt. John San Cartier mban kontrollin e tij të fitimit të lotarisë për 93.4 milionë dollarë. Ai është një instruktor special i operacioneve të ngarkesës me Skuadrën e 58-të të Trajnimit këtu. (Foto e Forcave Ajrore të SHBA) [/ caption]

Modelet e zakonshme janë linja horizontale, vertikale dhe diagonale; shkronjat e alfabetit të tilla si X ose M; katër qoshet dhe qendra e skedarit të luajtjes; zigzags; dhe kalon. Sipas Lotarisë Kombëtare, këto lloje të modeleve janë në përgjithësi mjaft të njohura dhe mund të çojnë në shmangien e mbivlerësimit në departamentin e jackpot. Tabela më poshtë ju tregon listën e llotarive popullore dhe modelet e tyre korresponduese për të luajtur dhe për të shmangur.

Për të humbur paratë: Zgjidhni pjesën tjetër të modeleve. Prandaj, modelet 203 dhe 205 nuk ndodhën një herë në një barazim të vetëm nga 2,158 tërheqje të shortit australian. Për të humbur dhe humbur paratë për pjesën tjetër të jetës tuaj, zgjidhni modelet 162, 203, 205.

Nga tabela e mësipërme, teorikisht, ju mund të shihni se modelet 162, 203 dhe 205 pothuajse kurrë nuk ndodhin në barazim. Kur nxjerrni të gjitha modelet për një lojë 6/45 të llotarisë, ne do të mund të dalim me 210 modele të ndryshme të kombinimit. Një nga këto tre modele do të ndodhë në 83% të vizatimeve.

Një nga këto tre modele do të ndodhë në 81 për qind të vizatimeve.

 

Kliko këtu si të mësoni një strategji lotarie parashikuar modele

Faqja LaptopLife