Sådan vinder lotteriet

Den hemmelige metode til at øge dine chancer for at vinde

Se denne video nu, før den forsvinder

hvordan man vinder lotteri videoen

 

Hej, jeg hedder Richard, og jeg kunne ikke tro, at jeg blev kaldt en løgner efter at have ramt min 7th lottery jackpot!

Der har været 150.000 billetter på kun én tegning af mennesker, der spiller mønstre, siger Howard. Og på trods af udseende af trends i et spil går de fleste lotteri arrangører i store længder for at sikre, at de trukket tal er virkelig tilfældige – så mønstre er sandsynlige tilfældigheder. For at vinde lotteriet skal du simpelthen undgå de dårlige mønstre til enhver pris og vælge at vælge tal baseret på mønstre, der giver dig den bedste chance for at vinde.

Du må ikke spille mønstre (vælge tal, der laver en linje lige over eller ned, det gør diagonaler, eller det gør en begyndelse), fordi tro det eller ej, alle andre har den samme idé. Gail Howard, forfatter til "Lottery Master Guide", har crunching tallene siden hun var en Wall Street-erhvervsdrivende i 80'erne og indså, at vindende lotto plukker form mønstre med samme grad af forudsigelighed, at hendes aktier gjorde. De mest populære heldige tal, som du bør undgå, er 1, 3, 4, 7, 9 og 11. Undgå også almindelige mønstre, især lige linjer på tværs af en lotteri-billet, da der er et overraskende antal dovne spillere, der går til 1,2, 3,4 og 5.

Klik her for at finde ud af mere om vindende mønstre

(a) er det rigtige svar, fordi det er den kombination der tilhører gruppen af ​​mønstre, der har 33% flere chancer for at vinde lotteriet. Nedenfor er gratis lotteri strategier til at hjælpe dig med at spille spillet smartere og vinde lotteriet, taget fra Gail Howards lotteri bog, Lottery Master Guide Dette er blot en prøve, og bogen forklarer alle Smart Lucks succesfulde tips til nummervalg i detaljer med eksempler på mønstre vist overalt.

Disse gratis lotteri strategier til at hjælpe dig med at spille spillet smartere og vinde lotteriet er taget fra Gail Howards lotteri bog, Lottery Master Guide .

Dette er blot en prøve, og bogen forklarer ALLE Gail Howards succesfulde tips til nummervalg i ethvert spil i detaljer med eksempler på mønstre vist overalt.

Dette vil hjælpe dig med at få en bedre ide om, hvor mange måder vinderne normalt deles på, hvor meget træk normalt udbetaler, og hvis der er nogen mønstre i numrene. Selv hvis du vinder, vil det være væsentligt at spille populære billetmønstre med din del af jackpotten. Med andre ord kan du nu spille med kombinationer dannet omkring de mønstre, der giver dig de bedste chancer for at vinde lotteriet.

Beregn sandsynligheden for at vinde

Nu ved du, at Sandsynligheden er meget nyttig, især for lotterispillere, lad os få mere granulære end bare ulige og lige mønstre. Ved at vide, hvilke nummerkombinationer og mønstre der skal undgås, har du en fordel i forhold til sådanne spillere – og også spar penge. Prøv at gå efter mønstre af tal en gang imellem som folk antager (fejlagtigt) at en sekvens af tal ikke kommer op. Hvorfor ikke vælge 34, 35 og 36.

For at se oplysninger om et lotteri, skal du blot vælge den indstilling du kan lide nedenunder, herunder de mest almindelige tal, sammenhængende antal mønstre, fordeling af odds versus evens og bellkurve statistik. Vindende nummergrupper med disse tre mønstre forekommer i 82 procent af alle tegninger. Hvis du vil vinde, vil du ikke vælge dine tal baseret på de dårlige mønstre.

Besøg denne hjemmeside for at lære at vælge vindende tal

Vindende nummergrupper strategi

Vindende nummergrupper med disse tre mønstre forekommer i 78 procent af alle tegninger. Vindende nummergrupper med disse tre mønstre forekommer i 81 procent af alle tegninger. Men tilfældigt udtrukne tal udgør mønstre, der kan spores og bruges til vores fordel.

Vi indrømmer, at dette nok ikke er en god mulighed i disse dage, men hvis du har tid til at kigge efter lotterimønstre i lokale statse lotterier, skal du gå efter det! Den bedste måde at vælge lotterienumre på skal være baseret på de bedste mønstre. Heldigvis falder mange mennesker i de dårlige mønstre, når de vælger deres tal.

Problemet er, at du ikke ved, om dine tal er baseret på dårlige mønstre, medmindre du er medlem af Lottometrix-teamet. I Gianellas undersøgelse grupperes tal sammen i forskellige sandsynlighedsmønstre eller skabeloner, som Gianella kalder det. Generelt fristes folk til at udbrede tal jævnt på formularen og vælge flotte linjer eller mønstre.

Folk kan lide at lave smukke mønstre på deres spilleliste. Andre designs som mønstre af initialer eller tal eller kryds får også tungt spil. Folk har også tendens til at vælge deres tal i mønstre, faldende eller stigende.

Lad mig vise dig, hvordan du vælger vindende nummergrupper

 

Forudsigelige mønstre

Nationen falder ind i velkendte og forudsigelige mønstre, når det kommer til at plukke lotteri numre, såsom fødselsdage, hvilket betyder at tal over 31 er mindre almindeligt plukket. Som vanevægt bruges til at kigge efter mønstre i naturen og mentale kortslutninger i vores liv, finder vi det svært for vanskeligt at sætte pris på sand tilfældig chance. Spørgsmålet er, hvordan ved du, at dine tal er baseret på de bedste mønstre.

Som med marmoreksemplet, når et mønster er uden for andre mønstre, ville det være svært for det mønster at blive plukket i uafgjort. Lad os opdage de lotterimønstre , som har den højeste sandsynlighed for at vinde. Som du kan se, blev de mønstre, vi forventede "forekom oftere, ved sandsynlighedsforsøg og testning, i virkeligheden trukket mere end andre mønstre.

Tilbring, siger £ 50 for at vinde en tenner split blandt 50 mennesker – er dette virkelig sådan en smart idé? .OR VÆLG FANTASTIGE PATTERTER. Andre, mere eksotiske metoder omfatter brug af bellkurver og computeralgoritmer til at genkende antal mønstre. Et af disse tre mønstre vil forekomme i 82 procent af tegningerne.

Kirtland Airman rammer jackpot KIRTLAND AIR FORCE BASE, NM – Master Sgt. John San Cartier holder sit vindende lotteri check for $ 93,4 millioner. Han er en speciel operation loadmaster instruktør med 58. Training Squadron her. (US Air Force foto) [/ billedtekst]

Fælles mønstre er vandrette, lodrette og diagonale linjer; bogstaver i alfabetet, såsom X eller M; de fire hjørner og midten af ​​play slip zigzagger; og kryds. Ifølge det nationale lotteri er disse slags mønstre generelt meget populære og kan føre til undgået overdeling i jackpotafdelingen. Tabellen nedenfor viser dig listen over populære lotterier og deres tilsvarende mønstre til at spille og for at undgå.

At spilde penge: Vælg resten af ​​mønstrene. Følgelig forekom mønstre 203 og 205 ikke en gang i en enkelt træk fra de 2.158 træk af det australske lotteri. For at tabe og spilde penge for resten af ​​dit liv, vælg mønstre 162, 203, 205.

Fra ovenstående tabel kan du teoretisk se, at mønstre 162, 203 og 205 næsten aldrig forekommer i uafgjort. Når du udvider alle mønstre til et 6/45 lotterispil, vil vi kunne komme med 210 forskellige kombinationsskabeloner. Et af disse tre mønstre vil forekomme i 83 procent af tegningerne.

Et af disse tre mønstre vil forekomme i 81 procent af tegningerne.

 

Klik her, hvordan man lærer en lotteriestrategi, der forudsiger mønstre

LaptopLife Home