Com guanyar la loteria Updated for 2022

Updated: June 16, 2022

El mètode secret per augmentar les possibilitats de guanyar

Mira aquest vídeo ara abans que desapareixi

com guanyar el video de la loteria

 

Hola, el meu nom és Richard, i no vaig poder creure que m'hagués anomenat un mentider després de copejar el meu 7è premi de loteria.

Hi ha hagut 150.000 entrades en un sol dibuix de persones que juguen patrons ", diu Howard. I malgrat l'aparició de tendències en un joc, la majoria dels organitzadors de la loteria fan grans esforços per assegurar-se que els nombres dibuixats són realment aleatoris, de manera que els patrons són Probables coincidències. Per guanyar la loteria, simplement eviteu els patrons defectuosos a tota costa i trieu triar números a partir de patrons que us donaran la millor oportunitat de guanyar.

No jugueu els patrons (escollint els números que formen una línia recta o avall, que fan diagonals o que fan una inicial) perquè, creure-ho o no, tothom té la mateixa idea. Gail Howard, autor de la "Guia Màster de la Loteria", ha estat cruixint els números des que era un comerciant de Wall Street en els anys vuitanta i es va adonar que els premis guanyadors de la loteria formen patrons amb el mateix grau de previsibilitat que les seves existències. Els números més afortunats que hauríeu d'evitar són 1, 3, 4, 7, 9 i 11. També eviten patrons comuns, especialment línies rectes en un bitllet de loteria, ja que hi ha una sorprenent quantitat de jugadors deixebles que van per 1,2, 3,4 i 5.

Feu clic aquí per obtenir més informació sobre els patrons guanyadors

(a) és la resposta correcta perquè és la combinació que pertany al grup de patrons que tenen un 33% més de probabilitats de guanyar la loteria. A continuació es mostren les estratègies de loteria gratuïtes que us ajudaran a jugar el joc de forma més intel·ligent i guanyar la loteria, extreta del llibre de Lotto de Gail Howard, la Guia Mestre de la Loteria. Això és només una mostra i el llibre explica tots els suggeriments reeixits de Smart Luck per a la selecció numèrica amb gran detall. exemples de patrons mostrats a tot arreu.

Aquestes estratègies de loteria gratuïtes que us ajudaran a jugar el joc de forma més intel·ligent i guanyar la loteria es prenen del llibre de Lotto de Gail Howard, la Guia Mestre de Loteria .

Això és només una mostra, i el llibre explica TOTES les recomanacions reeixides de Gail Howard per a la selecció de números en qualsevol joc amb un gran detall amb exemples de patrons que es mostren a tot arreu.

Això us ajudarà a obtenir una millor idea de la quantitat de maneres en què els guanys solen dividir-se, quant el sorteig generalment paga i si hi ha patrons en els números. Fins i tot si guanyes, jugant patrons d'entrades populars reduirà la teva quota del bote, de vegades significativament. En altres paraules, ara podeu jugar amb combinacions formades al voltant dels patrons que us donaran les millors possibilitats de guanyar la loteria.

Calcula la probabilitat de guanyar

Ara sabeu que la probabilitat és molt útil, especialment per als jugadors de loteria, anem a guanyar més grandària que els patrons estranys i fins i tot. En saber quines combinacions de números i patrons per evitar, tindreu avantatge sobre aquests jugadors i estalviar diners també. Intenta passar per patrons de números de tant en tant, a mesura que la gent assumeix (incorrectament) que no apareixerà una seqüència de números. Per què no triar 34, 35 i 36.

Per visualitzar la informació d'una loteria, simplement trieu l'opció que desitgeu des de baix, inclosos els números més comuns, els patrons de números consecutius, la distribució de les probabilitats versus l'evens i les estadístiques de corba de campana. Els grups de grups guanyadors amb aquests tres patrons es presenten en el 82 per cent de tots els dibuixos. Si voleu guanyar, no voleu triar els números en funció d'aquests patrons defectuosos.

Visiteu aquest lloc web per aprendre a triar números guanyadors

Estratègia de grups de guanyadors

Els grups de grups guanyadors amb aquests tres patrons es produeixen en un 78 per cent de tots els dibuixos. Els grups de grups guanyadors amb aquests tres patrons es presenten en el 81 per cent de tots els dibuixos. Però els nombres dibuixats a l'atzar formen patrons que es poden seguir i utilitzar al nostre avantatge.

Admetem que això probablement no sigui una bona possibilitat en aquests dies, però si teniu temps de cercar patrons de loteria a les loteries estatals, aneu-hi! La millor manera d'escollir números de loteria s'ha de basar en els millors patrons. Afortunadament moltes persones cauen en els patrons dolents quan trien els seus números.

El problema és que no sabeu si els vostres números es basen en patrons defectuosos tret que sigui membre de l'equip de Lottometrix. En l'estudi de Gianella, els nombres s'agrupen en diferents patrons de probabilitat o plantilla tal com Gianella ho crida. En general, la gent està temptada de difondre els números uniformement en el formulari i triar línies o patrons agradables.

A la gent els agrada fer patrons bonics en la seva fitxa de joc. Altres dissenys, com ara patrons d'inicials o números o creus, també reben pesadesa. La gent també tendeix a triar els seus números en patrons, descendint o ascendint.

Permeti'm que us mostri com triar grups de guanyadors

 

Patrons previsibles

La nació cau en patrons familiars i previsibles quan es tracta de recollir números de loteria, com ara els aniversaris, el que significa que els nombres superiors a 31 són menys seleccionats. A mesura que les criatures d'hàbit solien buscar patrons de naturalesa i retalls mentals en les nostres vides, els humans ens resulta molt difícil apreciar les probabilitats aleatòries veritables. La pregunta és com sabeu que els vostres números es basen en els millors patrons.

Igual que amb l'exemple de marbre, quan un patró és superat en nombre per altres patrons, seria difícil triar aquest patró en un sorteig. Descobrim aquests patrons de loteria que tenen la major probabilitat de guanyar. Com podeu veure, els patrons que esperàvem "aparèixer més freqüentment, mitjançant l'experimentació i les proves de probabilitat, es dibuixen, en realitat, més que altres patrons.

Passeu, per exemple, £ 50 per guanyar una divisió de deu anys entre 50 persones: és realment una idea tan intel·ligent ?? O trieu els millors models. Altres mètodes més exòtics inclouen l'ús de corbes de campana i algorismes d'ordinador per reconèixer patrons de números. Un d'aquests tres patrons es produirà en el 82 per cent dels dibuixos.

Kirtland Airman arriba al bot KIRTLAND AIR FORCE BASE, NM – Sra. Mestre. John San Cartier té la seva compra guanyadora de loteria per $ 93,4 milions. És un instructor especial de càrrega d'operacions amb el 58è Esquadró de Formació aquí. (Foto de la Força Aèria dels EUA) [/ títol]

Els patrons comuns són línies horitzontals, verticals i diagonals; lletres de l'alfabet com X o M; les quatre cantonades i el centre del joc; zigzags; i creua. Segons la Loteria Nacional, aquests tipus de patrons són generalment molt populars, i poden conduir a un ús excessiu del departament de bots. A la taula següent es mostra la llista de loteries populars i els seus patrons corresponents per jugar i evitar.

Per gastar diners: trieu la resta dels patrons. En conseqüència, els patrons 203 i 205 no s'han produït en un sol sorteig dels 2.158 sorteigs de la loteria australiana. Per perdre i perdre diners per a la resta de la vostra vida, seleccioneu els patrons 162, 203, 205.

A partir de la taula anterior, en teoria, es pot veure que els patrons 162, 203 i 205 gairebé mai ocorren en un sorteig. Quan s'extreuen tots els patrons d'un joc de loteria de 6/45, podrem trobar 210 plantilles de combinacions diferents. Un d'aquests tres patrons es produirà en el 83 per cent dels dibuixos.

Un d'aquests tres patrons es produirà en el 81 per cent dels dibuixos.

 

Feu clic aquí per aprendre una estratègia de loteria per predir patrons

LaptopLife Home